home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στη Λακωνία ο Δημήτρης Πτωχός: Από τη Σκάλα έως τους Μολάους και τη Μονεμβασιά

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας
Πτωχός Λακωνία (2)

Τους δήμους Ευρώτα και Μονεμβασιάς, στη Λακωνία, επισκέφτηκε την Παρασκευή 11 Αύγουστου  ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ξεκινώντας από τις Κροκεές και συνεχίζοντας στη Σκάλα, στον Βλαχιώτη, στην Κάτω Γλυκόβρυση και στους Μολάους, ο Δημήτρης Πτωχός συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών, καθώς με τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Κατά την παραμονή του στους Μολάους, ο Δημήτρης Πτωχός  επισκέφθηκε το περιφερειακό νοσοκομείο όπου συζήτησε με τη διοίκηση του, γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Πτωχός Λακωνία (3)
Πτωχός Λακωνία (1)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνέχισε την περιοδεία του στη Μονεμβασιά, συζητώντας με τους κατοίκους τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Δημήτρης Πτωχός είχε στο πλευρό του ανθρώπους οι οποίοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξής του, ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προσκλήσεις της περιοχής και διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για υλοποιήσουν αναπτυξιακές πολιτικές.

Πτωχός Λακωνία
Πτωχός Λακωνία (4)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά τη περιοδεία του στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας δήλωσε:

«Βρεθήκαμε στον Δήμο Ευρώτα, από Κροκεές, Σκάλα, Βλαχιώτη και θα φτάσουμε έως τη Μονεμβασιά. Πρόκειται για υπέροχα μέρη, με καταπληκτικούς ανθρώπους και συγκριτικά πλεονεκτήματα, που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε προκειμένου να έρθει η  ανάπτυξη, με καινούργιες δουλειές, καλοπληρωμένες δουλειές και νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.

Συναντάμε  όλους τους πολίτες, πολλούς ανθρώπους που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας, ανθρώπους πολύ ικανούς και πολύ δημιουργικούς, προκειμένου να κάνουμε αυτό το άλμα που χρειάζεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε αυτό ταξίδι σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis