home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο γιος του Πέτρος στη Λελέκιο Φιέστα – Η συναυλία στη Ν. Κίο ήταν μια γιορτή της Ελληνικής μουσικής

Μια νύχτα γεμάτη μουσική και συναισθήματα. Ο Σωκράτης Μάλαμας και η εκρηκτική παρέα του στα Λελέκια για 6η συνεχή χρονιά
Σωκράτης Μάλαμας στα Λελέκια (5)

Η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και του γιου του Πέτρου στη Λελέκιο Φιέστα στη Νέα Κίο ήταν μια γιορτή της ελληνικής μουσικής. Ο Πέτρος Μάλαμας τραγούδησε μαζί με τον πατέρα του κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη φωνή και το ταλέντο του.

Η Λελέκιος Φιέστα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά φεστιβάλ της Ελλάδας και φέτος ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή του Σωκράτη Μάλαμα και του γιου του Πέτρου. Το ονομαστό φεστιβάλ διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας στο κοινό δύο μέρες γεμάτες μουσική και διασκέδαση στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου.

Η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

Η βραδιά ξεκίνησε με τον κόσμο να αργεί να μπει στο κλίμα, όμως ο Σωκράτης Μάλαμας και η εξαιρετική Ιουλία Καραπατάκη κατάφεραν να κλέψουν τις καρδιές του κοινού, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες μελωδίες του Μάλαμα αλλά και επιλογές από την ελληνική δισκογραφία.

Όμως, η εκπληκτική εμφάνιση δεν σταμάτησε εκεί. Ο Σωκράτης Μάλαμας είχε μαζί του και τον γιο του, τον ταλαντούχο Πέτρο Μάλαμα, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον πατέρα του, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας το κοινό με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Την Παρασκευή Σωκράτης Μάλαμας συνάντησαν ακόμα τους Γκιντίκι και την «χάλκινη» υπερ–κολεκτίβα Αγία Φανφάρα.

Η Λελέκιος Φιέστα το Σαββατόβραδο

Το φεστιβάλ συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο, με μια εντυπωσιακή lineup που υπόσχεται να ανεβάσει την ένταση στα ύψη. Ο καταιγιστικός Γιάννης Αγγελάκας & 100°c, ο Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska, οι τρομεροί Planet of Zeus και οι Desert Monks αναμένεται να προσφέρουν μια μοναδική μουσική εμπειρία στους επισκέπτες του φεστιβάλ, στη Νέα Κίο.

Η Λελέκιος Φιέστα επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πιο αγαπητές καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην περιοχή, προσελκύοντας κοινό από όλη την Ελλάδα, για να απολαύσουν μοναδικές στιγμές και να ζήσουν το απόλυτο διονυσιακό ξεφάντωμα του καλοκαιριού.

Εάν είστε λάτρης της μουσικής και των συναισθημάτων, μην χάσετε απόψε Σάββατο, αυτό το μοναδικό φεστιβάλ που προσφέρει μια μαγική εμπειρία και συναντήσεις με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής. Πηγαίνετε να ζήσετε το πάθος της μουσικής στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου και να διασκεδάσετε με τις αξέχαστες εμφανίσεις και τα τραγούδια που θα αγαπήσετε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis