home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ο Πτωχός μαζεύει τη Νέα Δημοκρατία – Η μεγάλη ευθύνη που έχει αναλάβει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης απέναντι στο κόμμα του

Η κομματική συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τους δημοσιογράφους
Πτωχός στο Ναύπλιο (9)

Μαζεύει τα εσωκομματικά προβλήματα που υπήρχαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός και με την πρώτη παρουσία του στην Αργολίδα κατάφερε να συστρατεύσει γύρω του το μεγαλύτερο κομμάτι των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Η προσέλευση στην κομματική συγκέντρωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Αμαλία, στο Ναύπλιο ήταν σημαντική, με την πρώτη εμφάνιση Πτωχού να χαρακτηριστεί καλή.

Πτωχός στο Ναύπλιο (2)
Πτωχός στο Ναύπλιο (1)

«Γαλάζια» πανστρατιά για την υποψηφιότητα Πτωχού

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, που αποτελεί επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, φαίνεται ότι στο εναπομείναν χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές έχει τη δυνατότητα να απαλύνει τα όποια προβλήματα υπήρξαν πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη κομματική συγκέντρωση ήταν παρόντες δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι και πολύς κόσμος που τον περίμενε από νωρίς να τον υποδεχθεί.

Η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τους δημοσιογράφους, πράγμα που σημαίνει ότι επιχειρείται με κάθε τρόπο κομματική συστράτευση και σχεδιασμός, ο οποίος θέλουν να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πτωχός στο Ναύπλιο (3)

Έχοντας ήδη ανακοινώσει την πρώτη δεκάδα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ο κος Πτωχός και το επιτελείο του κάνουν αγώνα δρόμου, αφενός να συμπληρώσουν όλο τον συνδυασμό και μάλιστα σε όλη την Πελοπόννησο, αλλά και με μαραθώνιες περιοδείες – όπως αυτή η ολοήμερη στην Αργολίδα – να κάνουν γνωστό στον κόσμο τον υποψήφιο και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Όπως έχει διαμηνύσει άλλωστε κεντρικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρείται πανστρατιά και ισχυρή στήριξη της υποψηφιότητας Πτωχού από όλα τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ στην Πελοπόννησο, προκειμένου να βαφτεί εκ νέου «γαλάζια» η περιφέρεια. Εξάλλου μεγάλη είναι και η ευθύνη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, κάτι το οποίο και ο ίδιος γνωρίζει, έχοντας δηλώσει: «Η πρόταση του Πρωθυπουργού να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, με τιμά. Υπόσχομαι να δώσω τον καλό αγώνα για την παράταξη και τον τόπο μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis