home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στην Αργολίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Δείτε το πρόγραμμα του κ. Πτωχού
Δημήτρης Πτωχός

Στο Ναύπλιο βρίσκεται σήμερα το πρωί, Τρίτη 1 Αυγούστου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός για μία πρώτη επαφή με φορείς και πολίτες, ενώ θα επισκεφθεί και την πόλη του Άργους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βρέθηκε στις 9:00 το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος και έκανε βόλτα στους δρόμους του Ναυπλίου, συνομιλώντας με επαγγελματίες της πόλης.

Στις 11:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, ενώ στη συνέχεια, μεταξύ 12:00 με 14:00, ο κ. Πτωχός θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Στις 17:30 θα παρευρεθεί στο νοσοκομείο Άργους και στις 18:00 στο Επιμελητήριο Άργους, ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη ΝΟΣ στο Αμαλία.

Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσης του Δημήτρη Πτωχού:

«H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε. Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.

Γνωρίζω καλά τις προοπτικές αυτού του τόπου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Σήμερα, είναι ώρα να κτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Ονομάσαμε το συνδυασμό μας: ‘Η Πελοπόννησος Μπροστά’ γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών. Ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τη σπουδαία ομάδα μας. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι ικανοί και δημιουργικοί. Έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά. Με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας. Για την Πελοπόννησο, για κάθε γωνιά αυτού του τόπου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis