home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνέβη στον πεζόδρομο Ωνάση: Εγκαίνια της έκθεσης βιβλίου στο Ναύπλιο

Στιγμιότυπο από την έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο

Περισσότερα από 500 άτομα έδωσαν το ραντεβού τους, την Παρασκευή το βράδυ, στον πεζόδρομο Αριστοτέλη Ωνάση, στο Ναύπλιο, όπου λίγα μέτρα από τη θάλασσα, έχει στηθεί για μια ακόμη χρονιά η Έκθεση Βιβλίου. Ανάμεσα σε όλους και εμείς, επισκεφτήκαμε την έκθεση και δεν σας κρύβω ότι ενθουσιαστήκαμε διότι βρήκαμε αρκετούς τίτλους βιβλίων και νεότερους και παλιότερους. Πολύ καλή εντύπωση μας έκανε και η παρουσία των ντόπιων συγγραφέων.

Πλήθος κόσμου στην έκθεση βιβλίου
Πλήθος κόσμου στην έκθεση βιβλίου
Περίπτερο της ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας
Περίπτερο της ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας
Περίπτερο της Ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας / Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο
Περίπτερο της Ένωσης συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας

Εγώ ήδη επέλεξα τα βιβλία που θα πάρω μαζί μου και επειδή φαίνονται πολύ υποσχόμενα μοιράζομαι τη θεματολογία τους μαζί σας.

Προτεινόμενοι τίτλοι βιβλίων / Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο
Προτεινόμενοι τίτλοι βιβλίων
Τίτλοι βιβλίων / Έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο
Τίτλοι βιβλίων
Κλασικοι τίτλοι βιβλίων
Κλασικοι τίτλοι βιβλίων
Παιδικοί τίτλοι βιβλίων
Παιδικοί τίτλοι βιβλίων

Το βιβλίο «Εσύ τι κάνεις με τη ζωή σου;», του Κρισναμούρτι ,που κυκλοφορεί από την Key Books, στο οποίο ο συγγραφέας απαντά σε ερωτήματα όπως, «Ποιό είναι το νόημα της ζωής;» και «Πώς να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο;», αποκαλύπτοντάς μας τον ιδανικό τρόπο να αναγεννηθούμε ψυχικά. Επίσης από τον ίδιο επέλεξα το βιβλίο «Εσύ τί είναι αυτό που ψάχνεις;», μέσα στο οποίο θα βρούμε τις απαντήσεις που αναζητάμε όλοι για την αγάπη, τις σχέσεις και τον σκοπό της ζωής, με τρόπο διαχρονικό και πανανθρώπινο. Από τις επιλογές μου βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος Στέφανος Ξενάκης και το πρώτο του βιβλίο με τον τίτλο «Δώρο» το οποίο ασχολείται με την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη.

Περίπτερο Έκθεσης
Περίπτερο Έκθεσης
Περίπτερο Ι.Μ Αργολίδας
Περίπτερο Ι.Μ Αργολίδας
Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο
Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

Στην Έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα και για περίπου ένα μήνα  θα γίνει πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου όλης της περιοχής και των επισκεπτών της. Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η Έκθεση Βιβλίου συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς  και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis