home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: 11η υποψηφιότητα από τη Ν. Τίρυνθα ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης

Ο κος Λεβεντογιάννης, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στη Ν. Τίρυνθα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, εντάσσεται ο κος Ευάγγελος Λεβεντογιάννης, συμπληρώνοντας την ενδέκατη υποψηφιότητα από τη Ν. Τίρυνθα.

Ο κος Λεβεντογιάννης, με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στη Ν. Τίρυνθα:

«Έχω γεννηθεί στην Ν.ΤΙΡΥΝΘΑ. Είμαι παντρεμένος  και πατέρας δύο ενήλικων τέκνων. Είμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ.

Γυρίζοντας την μνήμη μου πίσω, αμέσως σκέφτομαι πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα τότε στον Δήμο μας, χωρίς τις αναγκαστικές συνενώσεις. Τότε που αποφασίζαμε εμείς για όλα τα προβλήματα που μας απασχολούσαν και τις περισσότερες φορές εδείνοντο και οι πρέπουσες λύσεις.

Όταν γίναμε ένας ενιαίος Δήμος, ο σημερινός Δήμος Ναυπλιέων άρχισε σιγά – σιγά και η εγκατάλειψη της περιοχής μας, μιας Ιστορικής περιοχής, που εύκολα θα μπορούσε να αναπτυχθεί.

Τα προβλήματα γιγαντωθήκανε, λύσεις από την σημερινή Δημοτική Αρχή δεν υπάρχουν και νοιώθουμε πλέον ότι έχουμε γυρίσει σαράντα χρόνια πίσω.

Αυτή η κατάσταση όμως  δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο, πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν, για να μην συνεχισθεί άλλο αυτή η κατρακύλα. Πήρα λοιπόν την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τον τόπο μου. Να συμμετάσχω και εγώ σε μια νέα αναγεννητική προσπάθεια, σε μια νέα επανεκκίνηση για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία και μια δεδομένη κατάσταση από πλευρά της Δημοτικής Αρχής, η οποία μας οδηγεί κατευθείαν στον γκρεμό.

Αποδέχτηκα λοιπόν την πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης να συμμετάσχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια πιστεύοντας ότι διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος μαζί του στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται, με το συνδυασμό του στην Ν.ΤΙΡΥΝΘΑ.»

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis