home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Νέα Εποχή»: Αθέμιτος ανταγωνισμός και παρανομίες σε Καραθώνα και Ψιλή Άμμο

«Η δημοτική αρχή, πέραν των προβλημάτων που προκάλεσε στα συμφέροντα του Δήμου προκάλεσε αναστάτωση και στη ζωή των Δημοτών», σημειώνει η παράταξη Μάκαρη
ΜΑΚ ΝΕΑ

Για φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού και παρανομίες στη διαχείριση της Καραθώνας και της Ψιλής Άμμου, στο Τολό, κάνει λόγο η παράταξη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Αποστολή και ευθύνη του Δήμου Ναυπλιέων είναι η φροντίδα για την ποιότητα ζωής των Δημοτών του και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Πάντοτε βέβαια εντός του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Η ολιγωρία που επέδειξε η δημοτική αρχή στην φροντίδα χρήσης των παραλιών μας είναι χαρακτηριστική. Δεν έκανε καμία νομική ή πολιτική προσπάθεια υπεράσπισης του δικαιώματος αξιοποίησης της Ψιλής Άμμου στο Τολό και της Καραθώνας στο Ναύπλιον. Ακόμα και στην Πλάκα, κατάφερε να χαθεί η πιστοποίηση για καθαρές και ασφαλείς παραλίες που είχαμε.

Η αγωνιώδης προσπάθειά του απερχόμενου δημάρχου να καλύψει τα προβλήματα που ο ίδιος προκάλεσε, θα επιφέρουν ένα πρόσθετο κόστος περίπου 200.000 ευρώ στο ήδη καθημαγμένο Ταμείο του Δήμου.

Η δημοτική αρχή, πέραν των προβλημάτων που προκάλεσε στα συμφέροντα του Δήμου προκάλεσε αναστάτωση και στη ζωή των Δημοτών. Με τη στάση της και εξέθρεψε φαινόμενα και πράξεις αθέμιτου ανταγωνισμού και παρανομίες, στη διαχείριση των παραλιών μας.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα επισημαίνει και τα καταγράφει γιατί ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει και κρίνει».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis