home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν έρχεται στη Μεσσήνη ο Μητσοτάκης – Γιατί αναβάλλεται η παρουσίαση Πτωχού

Η παρουσίαση αναβλήθηκε και θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες τις προσεχείς ημέρες.
Μητσοτάκης

Ακυρώνεται η αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσσήνη, όπου μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα παρουσίαζαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Η παρουσίαση θα γινόταν στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο της πόλης παρουσία βουλευτών της Πελοποννήσου καθώς και στελεχών και μελών του κυβερνώντος κόμματος.

Εξαιτίας όμως των πυρκαγιών που μαίνονται στην Ελλάδα αλλά και του καύσωνα η παρουσίαση αναβλήθηκε και θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες τις προσεχείς ημέρες.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Μεσσηνίας της ΝΔ ήταν λιτή: «Σας ενημερώνουμε πως η Προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 21/7/23 παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο δημαρχείο Μεσσήνης, αναβάλλεται».

Ο Δημήτρης Πτωχός έγραψε: «Η προγραμματισμένη για αύριο παρουσίαση της υποψηφιότητας μου στο Δημαρχείο Μεσσήνης αναβάλλεται, λόγω των έκτακτων συνθηκών. Θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία. Η σκέψη όλων μας είναι στους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis