home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: 13η υποψηφιότητα από το Δρέπανο η Ελένη Παπαγεωργίου

Η κα Παπαγεωργίου, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Δρέπανο
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Στον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, εντάσσεται η κα Ελένη Παπαγεωργίου, συμπληρώνοντας την 13η υποψηφιότητα από το Δρέπανο.

Η κα Παπαγεωργίου, με δήλωσή της εξηγεί τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στο Δρέπανο:  

«Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο ΜΑΚΑΡΗ.

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  γιατί έχω την πεποίθηση ότι με την εμπειρία του κ. ΜΑΚΑΡΗ στη διοίκηση, αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα χρόνια και άλυτα προβλήματα του τόπου μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον που θέλουμε.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και τις ανάγκες του τόπου που γεννήθηκα και μεγαλώνω ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου.

Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για την βελτίωση της καθημερινότητας για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων αλλά και την ανάπτυξη του τόπου μας σε πολιτιστικό, και οικονομικό επίπεδο». 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis