home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πέτρος Τατούλης: Συνεχίζει τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στην Αργολίδα – Υποψήφια η Χάρις Παναγή

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Αργολίδας με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» η φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας
ΦΩΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΗ

Συνεχίζει τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, ο οποίος ανακοίνωσε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Π.Ε. Αργολίδας τη φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, Χάρις Παναγή.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου έχει ήδη ανακοινώσει για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον προερχόμενο απο την περιοχή της Επιδαύρου επιχειρηματία Βασίλη Βερδελή.

Όπως αναφέρει ο Πέτρος Τατούλης:

«Η “Νέα Πελοπόννησος” ανανεώνεται και ισχυροποιείται. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την κυρία Χάρις Παναγή, η οποία είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας και Διευθύντρια του Ιδρύματος Μαρίας Κ. Ράδου (Γηροκομείο Ναυπλίου). Η Χάρις Παναγή διακρίνεται για την πλούσια κοινωνική, εθελοντική και αθλητική της δράση.

Με τη συμμετοχή της στην παράταξή μας θα συμβάλει καθοριστικά στην εφαρμογή πολιτικών και προγραμμάτων υπέρ της ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι πολιτικές Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης αποτελούν βασική προτεραιότητα για μια Πελοπόννησο με επίκεντρο τον άνθρωπο».

ΦΩΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΗ

Η Χάρις Παναγή με τη σειρά της σημειώνει τα εξής: 

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο κ. Πέτρος Τατούλης επέδειξε στο πρόσωπό μου την απαιτούμενη εμπιστοσύνη επιλέγοντάς με ως υποψήφια σε μια δημοκρατική, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη.

Στόχος μου είναι να συστρατευτώ, να ενώσω τις δυνάμεις μου και να στηρίξω αδιάλειπτα τις πρωτοποριακές του θέσεις και δράσεις.

Πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα που έχει αποδείξει την τεράστια ικανότητά της στην παροχή και την αποτελεσματικότητα έργων, με ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις, με προσήλωση πάντα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

Η επιλογή μου να συστρατευτώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, έχοντας επίγνωση της δοκιμασμένης του πολιτικής αξίας, έχει ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μου και τη διάθεση προσφοράς. Η ψήφος των πολιτών της Αργολίδας θα αποτελέσει για εμένα ισχυρό όπλο και θα μου δώσει την απαραίτητη δύναμη για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Μπορούμε όλοι μαζί να ενωθούμε και να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, με νέα πρόσωπα, νέες προσαρμοσμένες πολιτικές, αλλά πρωτίστως με την εμπειρία και την ανιδιοτέλεια του κ. Πέτρου Τατούλη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis