home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Βασίλης Βερδελής υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας στο πλευρό του Τατούλη

Ο Βασίλης Βερδελής δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην περιοχή της Επιδαύρου, γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση.
Τατούλης Βερδελής

Ο Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και υποψήφιος περιφερειάρχης ανακοίνωσε ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον επιχειρηματία Βασίλη Βερδελή, από την περιοχή της Επιδαύρου.

«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη της “Νέας Πελοποννήσου” τον δυναμικό Αργολιδέα, ενεργό πολίτη και επιχειρηματία κύριο Βασίλη Βερδελή», σημειώνει ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Και προσθέτει: «Ο Βασίλης Βερδελής δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην περιοχή της Επιδαύρου. Είναι γνωστός για την ενεργό συμμετοχή του στον συνδικαλιστικό κλάδο, αφού επί σειρά ετών τον εμπιστεύονται οι επιχειρηματίες της Επιδαύρου ως πρόεδρο του Συλλόγου τους. Η εμπειρία του, η γνώση και η διάθεση προσφοράς του σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την Επίδαυρο και τις δυνατότητες ανάπτυξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας της ευρύτερης περιοχής. Με την ένταξη στη «Νέα Πελοπόννησο» και του Βασίλη Βερδελή η παράταξή μας Ανανεώνεται και η Αργολίδα Ισχυροποιείται».

Η δήλωση Βερδελή

Ο Βασίλης Βερδελής ανέφερε για την υποψηφιότητά του με την παράταξη Τατούλη:

«Αποφάσισα να βρεθώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα στελέχη και τα μέλη της “Νέας Πελοποννήσου” διεκδικώντας τις ψήφους των συμπολιτών μου για να συμβάλω στην προσπάθεια για τη μετάβαση του τόπου μου στη σύγχρονη εποχή με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Στην απόφαση αυτή με οδήγησε η αγάπη για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα, διαβιώ και επιχειρώ ως μέλος και πρόεδρος του Τουριστικού Τομέα στην Επίδαυρο. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη των συγκριτικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της πιο δυναμικά αναπτυσσόμενης Περιφέρειας της Χώρας μας.

Δεν σας κρύβω την αγωνία μου για την εξέλιξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου και γι’ αυτό ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη που μου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχω στην προσπάθεια της πραγματικά Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” που στόχος της είναι να υπηρετεί τους πολίτες και να λαμβάνει αποφάσεις για το δημόσιο συμφέρον.

Με την καθοδήγηση και την εμπειρία του Πέτρου Τατούλη και τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί, υπόσχομαι στους συμπολίτες μου ότι θα αγωνιστώ και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ευημερία της Αργολίδας και της Πελοποννήσου».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis