home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

1ο ΕΠΑΛ Άργους: Εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων ERASMUS+

Στη Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος «Κινητικότητα εκπαιδευτικών και μαθητών για αναβάθμιση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Μαθητεία, Δυικό Σύστημα και Οικονομία Διοίκηση»
erasmus ΕΠΑΛ Άργους (3)

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:00,  στο αίθριο ΕΛΕΑΝΘΗ του Royal στη Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος ERASMUS+ «Κινητικότητα εκπαιδευτικών και μαθητών για αναβάθμιση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Μαθητεία, Δυικό Σύστημα και Οικονομία Διοίκηση»

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν στη ροή οκτώ εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε από 16-11-2022 έως και 22-11-2022,  καθώς και στη ροή 14 μαθητών του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας και τριών συνοδών εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε από 07-03-2023 έως και 22-03-2023 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

erasmus ΕΠΑΛ Άργους (4)
Διάχυση αποτελεσμάτων ERASMUS+ // ΦΩΤΟ: 1ο ΕΠΑΛ Άργους

Όπως αναφέρει το 1ο ΕΠΑΛ Άργους, «την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Άργους κ. Σκούφης Παναγιώτης,   η πολιτευτής κα Τάνταρου Κρίγγου Σόνια, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας κ. Γιατράκος Ιωάννης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Καριοφύλλας Χαράλαμπος, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων (ιδιωτικών και δημοσίων) της περιοχής της Αργολίδας.

erasmus ΕΠΑΛ Άργους (2)
Διάχυση αποτελεσμάτων ERASMUS+ // ΦΩΤΟ: 1ο ΕΠΑΛ Άργους

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο. Παπαϊωάννου Ιωάννη,  Διευθυντή της εταιρείας – εταίρου  Athena Study Srl  και το προσωπικό της εταιρείας για τη στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια της υλοποίησης των δύο ροών του προγράμματος. Επιπλέον, ευχαριστούμε τον κο. Τσιπιανίτη Νικόλαο Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ. Άργους- Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. για την αμέριστη στήριξη του για την υλοποίηση και εκπόνηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis