home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο Λυγουριό τιμούν έναν ακόμα υπέροχο άνθρωπο

Ο π. Σπυρίδωνας Σταυρόπουλος τιμώμενο πρόσωπο από τον «Καββαδία» στα πλαίσια του θεσμού «Υπέροχοι Άνθρωποι» που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος
Υπέροχοι Άνθρωποι Λυγουριό (1)

Οι «Υπέροχοι Άνθρωποι» συνεχίζονται ως θεσμός από τον Προοδευτικό Σύλλογο Λυγουριού «Ο Καββαδίας», που σκοπό έχει να τιμά ανθρώπους με προσφορά στον τόπο και κυρίως να είναι στη ζωή.

Η φετινή εκδήλωση αναφέρεται σε μία ξεχωριστή προσωπικότητα για την τοπική κοινωνία. Ο λόγος για τον ιερέα του χωριού π. Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο που διακόνησε στην ενορία της Αγίας Τριάδας Λυγουριού επί 40 συναπτά έτη (18/11/1983 – 9/4/2023) και είναι πολύ αγαπητός από το ποίμνιό του.

Έτσι, την Τρίτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:00, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, στο Λυγουριό, ο Προοδευτικός Σύλλογος «Ο Καββαδίας» τιμά τον πρωτοπρεσβύτερο του τόπου, μέσα από ένα παζλ στιγμών της ζωής του, πριν και κατά την Ιερατική του θητεία.

παπα Σπύρος Λυγουριό Υπέροζοι Άνθρωποι

Η βραδιά θα πλαισιώνεται μουσικά από τη χορωδία της Σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, τμήματος Λυγουριού Επιδαύρου, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη καθηγητή κ. Δημητρίου Καρκαλάτου, καθώς και από μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Στυλιανό Ντεβέ (κανονάκι – τραγούδι), Νεφέλη Σούρσου (λαούτο – τραγούδι) και Παναγιώτη Χαβιαρλή (κρουστά).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis