home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρώτο βήμα για τη δημιουργία και λειτουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στην Ερμιονίδα

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με ψήφισμα τάσσονται υπέρ της ίδρυσης της εν λόγω δομής
ΑΜΕΑ

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας τάσσονται υπέρ της δημιουργίας και της λειτουργίας του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου:

«Ο Δήμος Ερμιονίδας μέσω του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου (Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.), αναγνωρίζοντας ότι τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα στην ίση μεταχείριση και στην πλήρη συμμετοχή στη κοινωνία και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργία και τη λειτουργία δράσεων και δομών κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, προχωρά στην ίδρυση και τη λειτουργία του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας.

Ξεκινά λοιπόν το πρώτο βήμα για την ίδρυση και τη λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο μας κάνοντας πράξη το όνειρο και τους αγώνες των δημοτών μας που χρόνια πασχίζουν για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών τους και δικών τους ανθρώπων, ταυτοχρόνως όμως και δικών μας ανθρώπων.

Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας και δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 147/2023».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis