home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Γεωργόπουλος: Λυπηρό να απαξιώνουν και να λοιδορούν σημαντικά έργα

Τη δική του απάντηση δίνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας στον υποψήφιο δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Μαργέτα
Υπόγειοι κάδοι Ερμιονίδα (2)

Τη δική του απάντηση δίνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στον υποψήφιο δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Μαργέτα, αναφορικά με αναρτήσεις του που είχαν να κάνουν με τους υπόγειους κάδους και με μια βλάβη του Βιολογικού Καθαρισμού.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Δυνατή Ερμιονίδα»:

«Με πρόσφατες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, ο νεόκοπος αυτοχριζόμενος υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας, κάνει λόγο για δήθεν καλοκαιρινές υγειονομικές και περιβαλλοντικές βόμβες στον Δήμο μας, αναφερόμενος στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τους υπόγειους κάδους και σε μια βλάβη στον Βιολογικό Κρανιδίου.

Το έργο της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Ερμιονίδας συνολικού ύψους 213.726,40€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο, περιλάμβανε την εγκατάσταση των υπόγειων κάδων σε Κοινότητες του Δήμου μας και την προμήθεια δύο γερανών για την αποκομιδή τους.

Ο εργολάβος έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση των κάδων, ο Δήμος έχει προμηθευτεί τους δύο γερανούς που είναι απαραίτητοι για την αποκομιδή τους και οι υπόγειοι κάδοι βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.

Υπόγειοι κάδοι Ερμιονίδα (3)

Προφανώς, ο νεόκοπος υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν έχει αντιληφθεί ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους υπόγειους κάδους γίνεται κανονικά και απρόσκοπτα, βάση του προγράμματος της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Για λόγους ασφαλείας, η αποκομιδή δεν λειτουργεί μόνο στους δύο υπόγειους κάδους που βρίσκονται τοποθετημένοι στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου και αυτό διότι σε κοντινή απόσταση υπάρχουν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.

Ο Δήμος Ερμιονίδας εγκαίρως έχει υποβάλλει στην ΔΕΗ αίτημα μεταφοράς των καλωδίων αυτών, προκειμένου η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται με ασφάλεια.

Μέχρι να μεταφερθούν τα ηλεκτροφόρα καλώδια από την ΔΕΗ, οι δύο υπόγειοι κάδοι παρέμειναν σφραγισμένοι, ώστε να μην χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους.

Είναι πολύ λυπηρό κάποιοι να απαξιώνουν και να λοιδορούν σημαντικά έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα, μόνο και μόνο για να δείξουν προς τα έξω ότι κάνουν αντιπολίτευση.

Διότι πιστεύουν ότι ίσως έτσι θα αντιμετωπίσουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει όσον αφορά στην συγκρότηση του συνδυασμού τους και στην εξεύρεση υποψήφιων συμβούλων.

Η βλάβη στον Βιολογικό Κρανιδίου αντιμετωπίστηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, παρά τις σοβαρές τεχνικές δυσκολίες που απαιτούσε η επίλυσή της και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για μια μέρα αποκαταστάθηκε πλήρως.

Τέτοιου είδους βλάβες συμβαίνουν συχνά στους βιολογικούς όλης της Ελλάδας και εάν λάβουν χώρα κατά τις νυκτερινές ώρες, όπως στην περίπτωσή μας, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Το να σπεύδει όμως, κάποιος να δυσφημίσει τον τόπο του με ανακοινώσεις για δήθεν υγειονομικές βόμβες συνοδευόμενες με φωτογραφικό υλικό, δίχως να περιμένει ούτε μια μέρα, είναι το λιγότερο απαράδεκτο.

Υ.Γ. 1:
Ο χαρακτηρισμός “νεόκοπος” σε καμία περίπτωση δεν περιέχει κάποια αρνητική έννοια, το αντίθετο μάλιστα αναδεικνύει το νέο.

Υ.Γ. 2:
Ο χαρακτηρισμός “αυτοχριζόμενος” για έναν νεόκοπο υποψήφιο δήμαρχο, ισχύει έως την 31η Αυγούστου 2023, που είναι η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis