home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νανόπουλος: Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος για την παραίτηση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παπαϊωάννου
Βασίλης Νανόπουλος

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων, Βαγγέλης Παπαϊωάννου δήλωσε χθες, Δευτέρα 26 Ιουνίου, την παραίτησή του. Από την άλλη, με αφορμή την παραίτηση του κ. Παπαϊωάννου, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του ότι «όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι».

Ανέφερε μάλιστα πως ο τ. αντιδήμαρχος δεν ανήκε στην Συμμαχία Πολιτών, εξελέγη με αντίπαλη παράταξη και παραιτήθηκε 3 εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του από την Έμμισθη αντιδημαρχία.

Συνεχίζει λέγοντας πως η άρνησή του να δεχθεί όρο αποκλεισμού άλλου αντιδημάρχου και άλλα μυθεύματα ήταν γνωστή μήνες πριν, ενώ με προσεχή απόφασή του θα οριστεί ο νέος αντιδήμαρχος.

Ο κ. Νανόπουλος δήλωσε:

«Σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παπαϊωάννου έχω να δηλώσω τα εξής. Ο τ. αντιδήμαρχος δεν ανήκε στην Συμμαχία Πολιτών, εξελέγη με αντίπαλη παράταξη. Παραιτήθηκε 3 εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του από την Έμμισθη αντιδημαρχία …………

Η άρνησή μου να δεχθώ όρο αποκλεισμού άλλου αντιδημάρχου και άλλα μυθεύματα ήταν γνωστή μήνες πριν. Με προσεχή απόφασή μου θα οριστεί ο νέος αντιδήμαρχος.

Γενικότερα για τις πρόσφατες παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων που δεν ανήκαν στο συνδυασμό μου και είχαν θέσεις ευθύνης ταιριάζει η φράση, ήθελαν τη θέση και το μισθό τους – ήθελα την ψήφο τους για να λειτουργήσει ο δήμος με απλή αναλογική. Η συμφωνία έληξε.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι Κορίνθιοι έχουν να επιλέξουν να διοικήσει στην επόμενη 5ετια το δήμο ο σημερινός δήμαρχος με την ανανεωμένη ομάδα του για να ολοκληρώσει το έργο του, είτε να διαφεντεύει το δήμο η αυτοαποκαλούμενη ομάδα των πουράτων, σκαφάτων, παραγονταρέων.

Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι.».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis