home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απογοήτευση στην παραλία της Κάντιας: Οι ντουζιέρες εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μπάνιων

Οι λουόμενοι αναγκάζονται να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις για το μπάνιο τους στη δημοφιλή παραλία της Κάντιας του δήμου Ναυπλιέων
Ντουζιέρες στην παραλία Κάντιας

Σήμερα Κυριακή, οι παραλίες της Κάντιας στο δήμο Ναυπλιέων γέμισαν από επισκέπτες που αναζητούσαν ανακούφιση από τη ζέστη του καλοκαιριού. Ωστόσο, μια ανεπάντεχη απογοήτευση περίμενε τους λουόμενους, καθώς διαπίστωσαν ότι οι δημόσιες ντουζιέρες δεν λειτουργούσαν. Αυτή η έλλειψη υποδομών προκάλεσε αναστάτωση και ανάγκασε τους επισκέπτες να ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Update 20.57μμ. Ντόπιοι από την της Κάντια που επικοινώνησαν μαζί μας, αναφέρουν ότι πρόκειται για βλάβη και οι πληροφορίες που μεταφέρουν είναι ότι έχει εντοπιστεί και το κατάλληλο ανταλλακτικό θα τοποθετηθεί αύριο Δευτέρα από τον υδραυλικό, ώστε να λειτουργήσουν οι ντουζιέρες.

UPDATE: 21.13μμ Καλλιάνος: Τη Δευτέρα θα έχουν νερό οι ντουζιέρες στην Κάντια

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου και έχουμε ήδη περάσει ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού, οι δημόσιες ντουζιέρες στην παραλία της Κάντιας την Κυριακή δεν παρείχαν νερό στους επισκέπτες της. Αυτή η έλλειψη λειτουργικών ντουζιέρων αποτελεί μια απογοήτευση για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους το αλμυρό νερό της θάλασσας και να αποκτήσουν φρεσκάδα με γλυκό νερό.

Ντουζιέρες στην παραλία Κάντιας
ΦΩΤΟ: anagnostis

Οι τυχεροί από τους λουόμενους που είχαν επιλέξει να κάνουν το μπάνιο τους κοντά σε ταβέρνες ή καφετέριες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άλλες επιλογές, εφόσον υπήρχαν. Ορισμένα καταστήματα διαθέτουν λάστιχα με νερό, ενώ κάποια άλλα έχουν εγκαταστήσει ιδιωτικές ντουζιέρες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο, δεν ήταν επαρκείς για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών και πολλοί επέστρεφαν στα σπίτια τους ή στα καταλύματα με το θαλασσινό νερό πάνω τους.

Δημοφιλής παραλία στην Κάντια και υποδομές

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η παραλία της Κάντιας έχει γνωρίσει σημαντική αύξηση της δημοτικότητάς της τα τελευταία χρόνια. Οι επισκέπτες ελκύονται από την όμορφη αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά και την παροχή επιπλέον υπηρεσιών, όπως οι ντουζιέρες. Η έλλειψη λειτουργικών ντουζιέρων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εικόνα της παραλίας και να αποθαρρύνει μελλοντικούς επισκέπτες από το να την επιλέξουν ως προορισμό για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Η έλλειψη λειτουργικών δημόσιων ντουζιέρων στην παραλία της Κάντιας του δήμου Ναυπλιέων αποδεικνύεται ανεπαρκής για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων αναγκών των επισκεπτών. Οι λουόμενοι που επιλέγουν την παραλία αναγκάζονται να ψάξουν εναλλακτικές λύσεις για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Η δημοτική αρχή Ναυπλιέων θα πρέπει να λάβει υπόψη την αυξανόμενη δημοτικότητα της παραλίας και να προβεί σε απαραίτητα μέτρα για την αναβάθμιση των υποδομών της, συμπεριλαμβανομένων των ντουζιέρων, προκειμένου να διατηρήσει και να ενισχύσει η περιοχή τον τουριστικό της ανταγωνισμό.

Κάποιοι από τους ντόπιους που ρωτήσαμε, λένε ότι υπάρχει μια βλάβη η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα. Ωστόσο, ο έλεγχος καλής λειτουργίας των υποδομών σε μια τέτοια σημαντική τουριστική περιοχή, όπως η Κάντια, καλό θα είναι να γίνεται πριν ανοίξει η θερινή σεζόν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis