home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ορφανός – Κλέμμερ: Από το καλωσόρισμα στην διαγραφή μετά την υβριστική αναφορά στην άγρια δολοφονημένη 27χρονη

Ο Βίκτωρας Κλέμμερ τίθεται εκτός της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» για τις απόψεις που εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ορφανός Κλέμμερ

Λίγες ώρες μετά την αρχική του τοποθέτηση κατά της υβριστικής ανάρτησης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βίκτωρα Κλέμμερ, για την άγρια δολοφονημένη 27χρονη Αναστάζια, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Δημήτρης Ορφανός, με μια λιτή του ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα (δεν έχει αποσταλεί ακόμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) τον διέγραψε.

Ο κος Ορφανός δηλώνει μετά από όλα όσα προηγήθηκαν και την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα: «Ο κ. Βίκτωρας Κλέμμερ λοιπόν τίθεται εκτός της παράταξής μας «’Οραμα Δημιουργίας», καθώς οι απόψεις που εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν καμία θέση στην παράταξη μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου τονίζει ακόμα στη σχετική του ανακοίνωση: «Αυτό που πρώτα έχει ανάγκη ο τόπος μας είναι μια διαφορετική νοοτροπία και μία διαφορετική πολιτική ηθική. Η συμμετοχή κάθε μέλους στην παράταξη μας είναι εθελοντική και τιμητική, με στόχο την πρόοδο του δήμου  μας. Για να προχωρήσουμε προς τα μπρος είναι απαραίτητο ένα νέο πολιτικό ήθος. Όταν ήρθε σε γνώση μας ότι η πολιτική συμπεριφορά μέλους της παράταξής μας ερχόταν σε αντίθεση με όλες τις αρχές που έχουμε ορίσει, οφείλαμε να δράσουμε».

Ανάρτηση Ορφανού για Κλέμμερ

Τέσσερις ώρες νωρίτερα και ενώ έβραζε ο τόπος με την τοποθέτηση Κλέμμερ για τη νεκρή κοπέλα, ο επικεφαλής της παράταξης είχε αρκεστεί να δηλώσει, μέσω επίσημου δελτίου Τύπου: ««Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Κλέμερ σχετικά με την δολοφονία της άτυχης κοπέλας στην Κω, είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τις αρχές και τις ιδέες της παράταξής μας Όραμα Δημιουργίας. Είναι καταδικαστέες, καταδικαστέοι είναι και οι ηθικοί αυτουργοί. Η παράταξη μας θα εξετάσει τα γεγονότα και θα πράξει τα δέοντα».

Ο κος Κλέμμερ είχε ενταχθεί στη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Ορφανού τον περασμένο Φεβρουάριο. Ήταν από τα πρώτα στελέχη που συμμετείχαν στο «Όραμα Δημιουργίας». Τότε ο Δημήτρης Ορφανός δήλωνε για τον Βίκτωρα Κλέμμερ: «Καλωσορίζω στην παράταξή μας, τον Βίκτωρ Κλέμμερ, Ιδ. Υπάλληλο, του εύχομαι καλή επιτυχία».

Καλοσόρισμα Κλέμμερ στην παράταξη Ορφανού

Εντωμεταξύ, όσο περνά η ώρα τόσο περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τη φρικιαστική δολοφονία της 27χρονης στην Κω. Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με το πόρισμα, η κοπέλα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία. Παράλληλα αναφέρει το ertnews ότι αναχωρούν την Τρίτη από την Κω για την Πολωνία η μητέρα της άτυχης κοπέλας και ο 28χρονος φίλος της. Οι σημερινές συχνές επαφές με εισαγγελέα και ανακριτή ήταν προγραμματισμένες. Η συζήτηση με τον νεαρό είχε να κάνει με τη σχέση του με το θύμα. Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός. Ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ώστε να απολογηθεί με την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Πρόκειται για τον τελευταίο άνθρωπος που συνάντησε την 27χρονη και φέρεται να έχει παραδεχτεί μόνο ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Ζαφείρης Δρόσος, ο 32χρονος πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια. Ωραίους υποψήφιους έχετε στο Ναύπλιο. Με το ήθος μπατανόβουρτσας και τον ελλειπή σεβασμό προς τον άνθρωπο όπως όλοι ξέρουμε οτι είστε πραγματικά. Σηκώστε τη μύτη ψηλά, χαϊδέψτε τα αυτάκια σας… Καλά π… έχετε και στο Ναύπλιο φαίνεται… Μια κλωτσιά στη μούρη είστε όλοι.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis