home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Υβριστική ανάρτηση υπ. Δημ. Συμβούλου για τη νεκρή Αναστάζια, βγάζει από τα ρούχα του τον Ορφανό

Το θέμα της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με εκτενή ρεπορτάζ που δημοσιεύονται και στα πολωνικά ΜΜΕ
Ορφανός Κλέμμερ

Την ώρα που το έγκλημα στην Κω, με την δολοφονημένη Αναστάζια λαμβάνει διεθνείς διατάσεις και απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη και ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών, μια δημόσια ανάρτηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βίκτωρα Κλέμμερ της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας», βγάζει από τα …ρούχα  του τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό, αφού το θέμα πήρε πανελλήνιες διατάσεις.

Η ανάρτηση στο facebook του κου Κλέμμερ για το άτυχο κορίτσι που δολοφονήθηκε άγρια μπορεί να έχει αφαιρεθεί, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, όμως υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο.

Βγήκε από τα ρούχα του ο Ορφανός

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Δημήτρης Ορφανός, μετά την αναμενόμενη διάσταση που πήρε το θέμα με την ανάρτηση του υποψήφιου συμβούλου του, προέβη το απόγευμα της Δευτέρας στην παρακάτω δήλωση, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο, αν πρόκειται να προχωρήσει σε διαγραφή του:

«Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Κλέμερ σχετικά με την δολοφονία της άτυχης κοπέλας στην Κω, είναι προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τις αρχές και τις ιδέες της παράταξής μας Όραμα Δημιουργίας. Είναι καταδικαστέες, καταδικαστέοι είναι και οι ηθικοί αυτουργοί. Η παράταξη μας θα εξετάσει τα γεγονότα και θα πράξει τα δέοντα».

Το θέμα της άγριας δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζιας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με εκτενή ρεπορτάζ που δημοσιεύονται και στα πολωνικά ΜΜΕ. Μάλιστα το wroclaw.pl, κάνει λόγο την ανάμιξη των πολωνικών Αρχών στην υπόθεση. «Η υπόθεση του θανάτου της Anastasia Rubinska θα διερευνηθεί από τους ερευνητές του Βρότσλαβ», γράφει. «Ο φρικτός θάνατος της Αναστάζια στην Ελλάδα. Ημίγυμνο σώμα τυλιγμένο σε σεντόνι. “Ίχνη στραγγαλισμού”», γράφει το μέσο.

Ο κος Κλέμμερ μετά από όλα αυτά έχει αφαιρέσει την ανάρτησή του και σε νεότερη αναφέρει: «Η ανάρτηση μου αφορά την προσωπική εκτίμηση και δεν αφορά την παράταξη Όραμα Δημιουργίας. Ζητώ συγνώμη για την τοποθέτηση μου».

Ανάρτηση Κλέμμερ

Η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή Αλυκές όπου γίνονταν από το πρωί της Κυριακής εκτεταμένες έρευνες. Οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα, αναφέρουν ότι εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες εντόπισε το πτώμα κάτω από ένα δέντρο, μέσα σε μία μαύρη σακούλα, η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν γυμνή.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω από την Πολωνία πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis