home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κρατάει χρόνια (45) αυτή η κολόνια

Με γλυκά υποδέχτηκε ο Δήμος Ναυπλιέων τους Γερμανούς του Όττομπουν

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Κρατάει χρόνια (45) αυτή η κολόνια
45 χρόνια Ναύπλιο ottobrunn 5

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για την ομάδα στήριξης των αδελφοποιήσεων του Όττομπρουν, όταν με την έναρξη της θητείας της Andrea Seeböck ως συμβούλου αδελφοποίησης δημοτικών πόλεων, ο Günter Paul και η Lydie Mauneau εντάχθηκαν στους “ενδιαφερόμενους” και σύντομα σχηματίστηκε μια νέα ομάδα η οποία μετατράπηκε σε μη κερδοσκοπική ένωση. Η ομάδα  έχει πλέον μεγαλώσει και αγκαλιάστηκε από μια μεγάλη μερίδα κατοίκων του Όττομπρουν. 27 μέλη του συλλόγου υποστήριξης των αδελφοποιήσεων επισκέπτονται από τις 11 Ιουνίου το Ναύπλιο.

Χτες δέχτηκαν με χαρά την επίσκεψη του δημάρχου Ναυπλιέων κατά την διάρκεια εκδήλωσης σε Εστιατόριο της Άριας. Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος έπλεξε με θερμά λόγια το εγκώμιο της αδελφοποίησης του Ναυπλίου με το Όττομπρουν και αντάλλαξε συμβολικά δώρα με τον επικεφαλής της ομάδας Χάνς Γκύντερ Πάουλ, ενώ παράλληλα έκοψε μια τούρτα για τα 45 χρόνια των αδελφοποιήσεων.

Για τους ελληνικούς χορούς και την μύηση των Γερμανών σ’ αυτούς φρόντιζαν Φίλοι ιδρύματος Β.Παπαντωνιου ενώ στην διοργάνωση της επίσκεψης συνέβαλε το σωματείο Γερμανοφώνων Αργολίδας “Φιλία” που κρατάει χρόνια στενή επαφή με την αδελφική πόλη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis