home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η αδελφή πόλη του Ναυπλίου τιμά τις αδελφοποιήσεις

25 χρόνια των Φίλων των αδελφοποιημένων περιοχών με το Ottobrunn
Η αδελφή πόλη του Ναυπλίου τιμά τις αδελφοποιήσεις

Στις 11 Μαΐου 1998, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες των αδελφοποιημένων πόλεων του Ottobrunn ίδρυσαν τον τοπικό σύλλογο αδελφοποιημένων πόλεων κατόπιν προτροπής της τότε δημάρχου καθηγήτριας Sabine Kudera.

Σχεδόν ακριβώς 25 χρόνια αργότερα, ο σύλλογος αποτελείται από 130 μέλη.

Η ιστορία ενδιάμεσα έγινε πολύπλευρη. Πραγματοποιήθηκαν πολλές συναντήσεις, ταξίδια στις αδελφοποιημένες πόλεις και επισκέψεις από φίλους. Αρχικά, πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις τέχνης, περιηγήσεις πεζοπορίας κ.λπ.

Στη συνέχεια, υπήρξε μια περίοδος μικρότερης δραστηριότητας, μεταξύ 2008 και 2015.

Μια νέα εποχή ξεκίνησε με την έναρξη της θητείας της Andrea Seeböck ως συμβούλου αδελφοποίησης δημοτικών πόλεων και τη βοήθεια του Δρ. Rudolf Mielert. Ο Günter Paul και η Lydie Mauneau εντάχθηκαν στους “ενδιαφερόμενους” και σύντομα σχηματίστηκε μια νέα ομάδα η οποία μετατράπηκε σε μη κερδοσκοπική ένωση. Η ομάδα  έχει πλέον μεγαλώσει για να συμπεριλάβει τους Christa και Jürgen Schwertner και Bernhard Schmitz.

Όλα αυτά οδήγησαν στο να γιορταστούν τώρα 25 χρόνια φίλων των αδελφοποιημένων εταίρων.

Ο δήμαρχος Thomas Loderer άνοιξε τον εορτασμό και ο Günter Paul διάνθισε τη βραδιά με μια όμορφη διάλεξη και πολλές φωτογραφίες γνωστών προσώπων και επισκέψεων περιοχών. Στη συνέχεια, απόλαυσαν με τα μέλη και μερικοί επίτιμοι προσκεκλημένοι, ακόμα και με τηλεπαρουσία, λιχουδιές από τις χώρες των αδελφοποιήσεων (Ελλάδα, Νότιο Τιρόλο και Γαλλία).

Η αδελφή πόλη του Ναυπλίου τιμά τις αδελφοποιήσεις 3

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis