home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Ευάγγελος Ζέρβας μαζί με τον Κ. Μάκαρη

Ο ιδιωτικός υπάλληλος από το Ναύπλιο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη «Νέα Εποχή»
ΖΕΡΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Ο Ευάγγελλος Ζέρβας θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. Ο ιδιωτικός υπάλληλος από το Ναύπλιο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτεί με την παράταξη «Νέα Εποχή»:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο και εργάζομαι στον Ιδιωτικό τομέα. Μέσα στις δραστηριότητες μου είναι και αυτή του εθελοντή Πυροσβέστη.

Η μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα, δηλαδή το Ναύπλιο, μια Πρωτεύουσα Πόλη η οποία έχει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να έχει αναπτυχθεί (φυσικό κάλλος, τεράστια πολιτιστική κληρονομιά),έχει παραμείνει και λειτουργεί στον «αυτόματο πιλότο», με ότι συνεπάγεται αυτό στην οικονομία της πόλης, αλλά και ολόκληρου του Δήμου που παραμένει και αυτός στην ίδια κατάσταση.

Ακτίνα φωτός αποτελεί η παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου     κ. Κων/νου Μάκαρη ο οποίος με το έως τώρα δείγμα που έχει δώσει στα τοπικά δρόμενα αποτελεί εγγύηση και για το μέλλον.

Για αυτό και απάντησα θετικά στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο κ. Μάκαρης για συστράτευση στον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ για καλύτερες ημέρες.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis