home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεγάλη συμμετοχή στην περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας στα Φίχτια

Δόθηκε η ευκαιρία στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να μιλήσουν αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, αναλύοντας τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ Άργους Φίχτια (2)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού και μέλη των Οργανώσεων Μελών.

Χθες, Κυριακή 11/6, οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή πολλών φίλων του κόμματος στα Φίχτια, δίνοντας την ευκαιρία στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να μιλήσουν αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, αναλύοντας τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κρίνουν το πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί στη χώρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.  Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σημαίνει ενίσχυση της μόνης δύναμης που μπορεί να αντιπαρατεθεί με την ΝΔ. Σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα θα βρισκόμαστε συνεχώς σε επαφή με τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες της περιοχής μας συζητώντας για τα πραγματικά προβλήματα και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Άργους που θα συνεχίσει τις περιοδείες του και τις επόμενες ημέρες.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis