home design 800x400
home design 1170Χ320

Εικαστική δράση κατά του καπνίσματος στο Ναύπλιο

Στη δράση του ΣΥΚΑΦΙΑΡ συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
Ενημέρωση ΣΥΚΑΦΙΑΡ Ναύπλιο (2)

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με αφορμή την 31η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, οργάνωσε εικαστική-ενημερωτική δράση την Τετάρτη 31 Μαΐου στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ναύπλιο.

Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

Τα μηνύματα που έστειλαν οι μαθητές, αποτυπώνοντάς τα στο χαρτί, ήταν πολλά και σημαντικά: «το κάπνισμα δεν καίει μόνο τα δέντρα, αλλά και τα πνευμόνια», «μην το αρχίσεις, δεν θα το αφήσεις ποτέ», «το κάπνισμα δεν είναι φίλος μας».

Ενημέρωση ΣΥΚΑΦΙΑΡ Ναύπλιο (4)

Κι επειδή το παιχνίδι είναι ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος, το αντικαπνιστικό bowling ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα χαρούμενες φωνές και παιδικά γέλια.

Ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ ευχαριστεί τους Συλλόγους Διδασκόντων του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου για την άμεση και πρόθυμη ανταπόκρισή τους και φυσικά τους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς της ΣΤ’ τάξης για το κέφι, τον ενθουσιασμό και την θετική τους διάθεση.

Ας μην ξεχνάμε ότι το κάπνισμα είναι μια νόσος που ξεκινά στην παιδική-εφηβική ηλικία, μια και κάθε μέρα 3.000 παιδιά ηλικίας 11-18 ετών θα πειραματιστούν με το πρώτο τους τσιγάρο. Έτσι λοιπόν οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους νεότερους και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να περιφρουρήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis