home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το μήνυμα του Δημήτρη Κωστούρου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αν και αποτελεί τον πρώτο και σημαντικό σταθμό στη ζωή σας σε καμία περίπτωση δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί
Δημήτρης Κωστούρος

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εξέδωσε το εξής μήνυμα για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μαθητές της Γ’ Λυκείου:

«Αγαπητά μου παιδιά ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την Εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πρώτη και μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στη ζωή σας.

Με πίστη στις δυνάμεις σας, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση να δώσετε αυτή τη μάχη προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να πετύχετε τους στόχους σας .

Διαβάσατε και προσπαθήσατε πολύ για να φτάσετε ως εδώ. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν σας την πορεία.

Πολλά μπράβο αξίζουν όμως στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν στο πλάι σας, συμμερίστηκαν τις αγωνίες σας και σας παρότρυναν να συνεχίσετε την προσπάθεια για να ολοκληρώσετε αυτή την απαιτητική και δύσκολη χρονιά.

Αν και αποτελεί τον πρώτο και σημαντικό σταθμό στη ζωή σας σε καμία περίπτωση δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας δεν τελειώνουν εδώ και δεν θα σας τα χαρίσει κανείς. Συνεχίστε να κοπιάζετε και να προοδεύετε.

Η ζωή θα σας ανταμείψει για τους κόπους σας. Καλή σας επιτυχία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis