home design 800x400
home design 1170Χ320

Μάκαρης: Πέμπτη υποψηφιότητα από την Αγ. Τριάδα ο Σωτήρης Καλογερόπουλος

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Μάκαρης

Στον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κωνσταντίνου Μάκαρη, εντάσσεται ο κος Σωτήρης Καλογερόπουλος, συμπληρώνοντας την Πέμπτη υποψηφιότητα από την Αγ. Τριάδα.

Ο κος Καλογερόπουλος, δήλωσε για την συμμετοχή του στην παράταξη του Κ. Μάκαρη:

«Έχω γεννηθεί στην κοινότητα της Αγ. Τριάδας του τέως Δήμου Μηδέας  που τώρα ανήκουμε όλοι στον μητροπολιτικό Δήμο Ναυπλιέων. Από μικρός ανατράφηκα με την Ιστορία του τόπου μας περιδιαβάζοντας τους μοναδικούς αρχαιολογικούς μας χώρους της Τίρυνθας, των Μυκηνών, του Άργους, του Ναυπλίου, την συμβολή των οποίων στον ελληνικό πολιτισμό και στην εξέλιξη του γένους μας μελέτησα συστηματικά στο Πανεπιστήμιο, σπουδάζοντας Αρχαιολογία.

Έτσι με την προτροπή της οικογένειάς μου και των φίλων μου αλλά και πολλών άλλων συμπολιτών μας νεολαίων αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να κατέβω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη.

Έχω την γνώμη ότι ο επικεφαλής μας διαθέτει την γνώση, την εμπειρία αλλά κυρίως την δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα να αξιοποιήσει καλύτερα από τον καθένα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Ευελπιστώ ότι και άλλοι συμπολίτες μου θα στοιχηθούν στις τάξεις μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis