home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕργασίαΕλλάδα

ΔΥΠΑ: Συνεχίζεται κανονικά το Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρονίων Ανέργων 55-67 ετών

Άρθηκε το κώλυμα για τα προγράμματα 55-67

Μετά από συνεργασία της ΔΥΠΑ και του Διοικητής της Σπύρου Πρωτοψάλτη με την ΚΕΔΕ, άρθηκε το κώλυμα για τα προγράμματα 55-67.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική απόφαση της τριμελούς επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 4 του ν.2190/94, εξαιρείται από την αναστολή προσλήψεων/ ανανεώσεων λόγω εκλογών, το “Πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών σε:

  • κάθε είδους Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ),
  • επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημόσιου τομέα, όπως αυτός επαναοριοθετήθηκε με βάση το άρθρο 51 του Ν. 1892/1990 (Α’ 101), που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα και
  • επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) του Ν. 3852/2010, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα”.

Συνεπώς συνεχίζονται οι προσλήψεις και οι ανανεώσεις των ωφελούμενων του ανωτέρω προγράμματος. Οι προθεσμίες είχαν “παγώσει” και δεν λαμβάνονται ως εκπρόθεσμες οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος (εγκρίσεις, υποδείξεις κλπ), οι οποίες μεσολάβησαν στο διάστημα που ίσχυε η απαγόρευση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button