home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Το πλατύ χαμόγελο Ανδριανού, Γαβρήλου και Πουλά

Οι πρώτοι των πρώτων στην Αργολίδα – Οι διαφορές με τους συνυποψηφίους τους
Ανδριανός Πουλάς Γαβρήλος

Πλατιά χαμόγελα μοιράζουν στους φίλους τους απόψε οι πρώτοι των πρώτων σε σταυρούς υποψήφιοι βουλευτές της Αργολίδας.

Ο Γιάννης Ανδριανός με τους σταυρούς στα 207 από τα 222 εκλογικά τμήματα της Αργολίδας έχει διασφαλίσει ήδη την είσοδό του και με την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση στην καινούργια πλέον Βουλή και θα συνεχίσει την κοινοβουλευτική του θητεία. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας και η προσωπική του πρωτιά από τους συνυποψηφίους του με 7.218 σταυρούς μέχρι ώρας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του κόμματός του, τον στέλνουν από τώρα στη Βουλή.

Ακολουθεί η Σόνια Ταντάρου – Κρίγγου, η οποία από τα ίδια εκλογικά τμήματα συγκεντρώνει 4.132 σταυρούς και ελπίζει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση μια δεύτερη έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα.  

Την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα κερδίζει ο Γιώργος Γαβρήλος, ο οποίος με ενσωμάτωση 93,24% (207 από τα 222 εκλογικά τμήματα), προηγείται άνετα του συνυποψηφίου Τάκη Παπαϊωάννου, με 3.078 σταυρούς, αφού ο δεύτερος σε μια πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο συγκεντρώνει μέχρι αυτή την ώρα 2.174 ψήφους.

Στο ίδιο αριθμό εκλογικών τμημάτων από το ΠΑΣΟΚ προηγείται με τεράστια διαφορά από τον επόμενο συνυποψήφιό του ο Ανδρέας Πουλάς. Συγκεκριμένα ο κος Πουλάς συγκεντρώνει στα 207 από τα 222 εκλογικά τμήματα της Αργολίδας 3.861 σταυρούς, με τον Παναγιώτη Ψυχογιό να τον ακολουθεί με 1.995 σταυρούς μέχρι ώρας  και τον Τάσο Χειβιδόπουλο να μένει πολύ πίσω.

Στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση αν δεν αλλάξουν οι έδρες στην Αργολίδα και οι τρεις παραπάνω υποψήφιοι βουλευτές, θα γίνουν συνάδερφοι στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Η σταυροδοσία στην Αργολίδα

Δείτε παρακάτω την σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών στην εκλογική περιφέρεια Αργολίδας στα πέντε πρώτα κόμματα (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis