home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η πρώτη δήλωση Ανδριανού – Κλείδωσε η επανεκλογή του με τη ΝΔ

Κλειδώνει την επόμενη κοινοβουλευτική του θητεία ο βουλευτής Αργολίδας
Γιάννης Ανδριανός

Βουλευτής Αργολίδας θα συνεχίσει να είναι και με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει ο νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος προηγείται με διπλάσιους σχεδόν ψήφους από την δεύτερη υποψήφια βουλευτή του κόμματός του.

Ο κος Ανδριανός σε ένα σερί πρωτιάς καθ΄ όλη την εξέλιξη της εκλογικής βραδιάς, με δεδομένη την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας και του μεγάλου ποσοστού που επιτυγχάνει προσωπικά εξασφαλίζει την βουλευτική έδρα.

Στην πρώτη του δήλωση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει μιλώντας στον Άκη Γκάτζιο:

“Το συγκλονιστικό αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας, μια σαφής εντολή για τέσσερα ακόμα χρόνια ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ευθύνη είναι για μας τεράστια. Από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία που ζητά ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, έργο και αποτέλεσμα.

Κι εδώ στην Αργολίδα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια που εξασφαλίζει τις αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα που δικαιούμαστε και αξίζουμε για την ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με την ψήφο τους ανανέωσαν ξανά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως πάντα, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω στο έπακρο την εντολή τους. Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αποδεδειγμένα παράγει έργο και αποτέλεσμα για ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis