home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Στο final-4 η ομάδα K16 της ΕΠΣ Αργολίδας

Πρωταγωνιστής και σκόρερ για την ομάδα από την Αργολίδα ήταν ο Καραργύρης

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αργολίδας νίκησε σήμερα στην έδρα της (ΔΑΚ Τολού) με 2-1 τα Δωδεκάνησα και μπήκε στην τελική τετράδα. Ο ημιτελικός Ηράκλειο-Αργολίδα θα γίνει στις αρχές Ιουνίου σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ των ΕΠΣ Κοζάνης και Πέλλας.

Αναφορικά με την σημερινή πρόκριση της Αργολίδας πρωταγωνιστής και σκόρερ ήταν ο Καραργύρης. Ο επιθετικός της Αργολίδας σκόραρε στο 8ο λεπτό και παρότι τα Δωδεκάνησα ισοφάρισαν στο 41’ με τον Καστρενό, ο Καραργύρης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 66ο λεπτό, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Πιτσιγαυδάκης, Γιωννάς, Μπλάτσος Κ. (90+3’ Πουλάς), Σκιάου, Μπρεζόϊ, Βαμβακάς (53’ Χρονόπουλος), Παππάς, Καραργύρης, Μπέλμπα (90’ Ψυχοπαίδας), Μπλάτσος Κ. (53’ Γκολέμης).

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ (Γιώργος Τριχιάς): Σακελλιάδης, Πιζάνιας Π, Μουσταφάι (86’ Σαλλούφι), Πιζάνιας Μ, Μόλι, Πούπα (86’ Καμπούρης), Μαστρογιαννάκης, Σισώης, Φραγκονικόλας (68’ Θεοχαρόπουλος), Καστρενός (68’ Ντανούσι) , Ζερβός (61’ Λέντζας).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button