home design 800x400
home design 1170Χ320

Επί τάπητος η πυροπροστασία στον Δήμο Άργους – Μυκηνών

Συνεδρίασε το συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Μυκηνών ενόψει καλοκαιριού
Συνεδρίαση Πολιτική Προστασία

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Άργους Μυκηνών, με θέμα: «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν ο αρμόδιος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Γιώργος Δελογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Μαρλαγκούτσος, Χρήστος Πετσέλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους κ. Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, ο αξιωματικός της Π.Υ. Άργους Κυριάκος Χρόνης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΑΡΜ Γιάννης Καχριμάνης, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης, ο Τομεάρχης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου και Άργους Ιωαννης Βαλαβάνης.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η προετοιμασία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι δράσεις πυροπροστασίας και τα μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας, όπως η μέριμνα για τους πυροσβεστικούς κρουνούς, η άμεση τροφοδότησή τους με νερό από τις δεξαμενές, ο καθαρισμός των αλσυλλίων αρμοδιότητας του Δήμου κλπ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis