home design 800x400
home design 1170Χ320

Το Άργος πενθεί για τον Κωστή Σαραβάνο

Εκτός από την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πολιτικός μηχανικός, είχε υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος Άργους το 1982 και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το Άργος πενθεί για τον Κωστή Σαραβάνο
Πένθος Σαραβάνος

Θλίψη επικρατεί στο Άργος στο άκουσμα του θανάτου του Κωστή Σαραβάνου ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 13 Μαΐου, σε ηλικία 73 ετών.

Ο Κωστής Σαραβάνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του, έχοντας παράλληλα ασχοληθεί και με τα κοινά της πόλης πριν από αρκετά χρόνια.

Εκτός από την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πολιτικός μηχανικός, είχε υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος Άργους στις δημοτικές εκλογές του 1982 ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία», όπου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Επίσης ήταν συνδικαλιστής του ΤΕΕ.

Ο Κώστας Σαραβάνος είχε διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Άργους και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, Πρόεδρος και Διοικητής του ίδιου Νοσοκομείου.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στον Άγιο Βασίλειο Άργους, στις 5 το απόγευμα. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4 μμ.

Κωστής Σαραβάνος

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis