home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ξεμένει από ακτινολόγους το νοσοκομείο – Στον αέρα τακτικά ραντεβού και εφημερίες

Ένας εκ των τριών γιατρών από τις 7 Μαρτίου έχει μετακινηθεί στο Νοσοκομείο της Τρίπολης και ο δεύτερος είναι εκτός με άδεια ασθενείας.
Νοσοκομείο Άργους nosokomeio argous

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο του Άργους με την έλλειψη ακτινολόγων, αφού ένας εκ των τριών γιατρών από τις 7 Μαρτίου έχει μετακινηθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και ο δεύτερος είναι εκτός με άδεια ασθενείας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώνονται όλα τα τακτικά ραντεβού στο ακτινολογικό τμήμα, τον υπέρηχο, τον μαστογράφο και τον αξονικό τομογράφο, κάποια εξ αυτών κλεισμένα εδώ και μήνες. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο τι θα απογίνει με αυτά τα ραντεβού, καθώς ο μοναδικός γιατρός που απομένει στο ακτινολογικό, αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο στα τακτικά όσο και στα έκτακτα περιστατικά της νοσηλευτικής μονάδας.

Και σα να μην έφθανε αυτό, δημιουργείται πρόβλημα και με τις εφημερίες λόγω του ότι ένας γιατρός δεν επαρκεί για 17 εφημερίες το μήνα. Έτσι λοιπόν κινδυνεύει να μείνει ο νομός στις εφημερίες του Άργους χωρίς αξονικό τομογράφο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Γ. Γαβρήλος: Μικροκομματικά παιχνίδια εις βάρος του αργολικού λαού

Με δήλωσή του, ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, αναφέρεται στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη νοσηλευτική μονάδα Άργους.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Το πρόβλημα είναι πλέον μεγάλο, αφού η νοσηλευτική μονάδα Άργους και το ακτινολογικό τμήμα του αναβάλλουν προγραμματισμένα ραντεβού και χάνονται εφημερίες λόγω έλλειψης γιατρών. Άμεσα, η 6η ΥΠΕ θα πρέπει να ανακαλέσει τη μετακίνηση του ιατρού από το νοσοκομείο Τρίπολης και να μεριμνήσει για επαρκή παροχή υπηρεσιών ακτινολογικών διαγνώσεων της νοσηλευτικής μονάδας Άργους.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια εις βάρος του αργολικού λαού».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis