home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Ανδρέας Πουλάς: Να δοθεί τώρα λύση στο πρόβλημα με τους ακτινολόγους στο Άργος

«Σε τραγική κατάσταση το Νοσοκομείο του Άργους λόγω υποστελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους με την έλλειψη ακτινολόγων λόγω μετακινήσεων και αδειών, με αποτέλεσμα το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου να υπολειτουργεί με μόλις ένα γιατρό, ο οποίος έχει απομείνει αυτή τη στιγμή.

Όπως σημειώνει ο κος Πουλάς:

«Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ασθενείς που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο ακτινολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άργους με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας, της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εφημερεύει ένας ιατρός ακτινολόγος μόνος του καθώς οι άλλοι δύο που υπηρετούν μαζί του απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο μεν ένας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ο δε άλλος με απόφαση της 6η ΥΠΕ και τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Νοσοκομείου έχει πάρει απόσπαση για το Νοσοκομείο Τρίπολης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά προγραμματισμένα ραντεβού ασθενών να μην πραγματοποιούνται και η εφημέρευση του Νοσοκομείου να είναι επισφαλής με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υγεία των ασθενών.

Επιτέλους το Υπουργείο Υγείας, η 6η ΥΠΕ και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άργους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δώσουν τώρα λύση στο πρόβλημα διότι τις αποφάσεις τους τις πληρώνουν στο τέλος οι πολίτες της Αργολίδας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button