home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ανυφί: Η Έλενα Νικολάου υποψήφια με Μάκαρη

Νέα υποψηφιότητα ανακοινώθηκε το Σάββατο με τον δημοτικό συνδυασμό «Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη.

Πρόκειται για την κυρία Έλενα Νικολάου, η οποία δήλωσε:

«Έχω γεννηθεί στο Ανυφί και μένω μόνιμα στο Ναύπλιο. Είμαι συνταξιούχος υπάλληλος των ΕΛΤΑ και έχω υπηρετήσει επί μακρόν και στην πόλη μου. Η αγάπη μου και ο θαυμασμός μου για αυτή την Πρωτεύουσα Πόλη είναι ατελείωτη. Θλίβομαι όμως καθημερινά για το κατάντημα του Δήμου μας, με αποκλειστική ευθύνη της εδώ και έντεκα χρόνια Δημοτικής Αρχής. Τα προβλήματα είναι τεράστια και τα παράπονα σε καθημερινή βάση ιδιωτών και επαγγελματιών έχουν πάρει πλέον την μορφή χιονοστιβάδας.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση δεν μπορούσα και δεν επιτρεπόταν σε εμένα να μείνω αδρανής. Μόλις μου έγινε η άκρως τιμητική για εμένα πρόταση να συμμετέχω σε Δημοτικό συνδυασμό και δη από τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος ήδη έχει δώσει δείγμα γραφής με το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, μέσω μεγάλων δωρεών ή παρεμβάσεων,  και όταν μου ανέλυσε το πρόγραμμά του, το όραμα του για την περιοχή μας και την ανάπτυξη που θα επέλθει, δεν προβληματίστηκα καθόλου και απάντησα αμέσως θετικά.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button