home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Μια όμορφη εκδήλωση για τον Παναργειακό στο Άργος

Ο Γιάννης Αποστολόπουλος μίλησε για τις σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναργειακού από την ίδρυσή του έως και σήμερα

Σε μία όμορφη εκδήλωση που προσέφερε συγκίνηση στους παρευρισκομένους στις εγκαταστάσεις του ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ στο Άργος, ο πρόεδρος του Φείδωνα Άργους και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναργειακού κ. Γιάννης Αποστολόπουλος μίλησε για τις σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναργειακού από την ίδρυσή του έως και σήμερα και την επιρροή του στον αθλητισμό της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Αποστολόπουλος τίμησε τον  στον πρόεδρο του Παναργειακού κ. Σταύρο Τσιόδρα και τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Βαζάκα. Ο πρόεδρος του Παναργειακού κ. Τσιόδρας από την πλευρά ευχαρίστησε τον κ. Αποστολόπουλο για την προσφορά του στο Αργολικό ποδόσφαιρο, αφού το έχει υπηρετήσει από διάφορους ρόλους,τόσο του αθλητή,  όσο και του παράγοντα  διατελώντας και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν η γυναικεία ομάδα του Φειδωνα και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναργειακού, μέλη του Δ.Σ και ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button