home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑρκαδίαΚοινωνίαFeatured

Πώς έφθασαν να μεταφέρουν το μωρό με ΙΧ από το Άργος στο Παναρκαδικό – Η ταραχή της στιγμής που δεν κόστισε

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν κλήθηκε ασθενοφόρο, δεν εξετάστηκε το παιδί μα ούτε και καταγράφηκε το περιστατικό στο Νοσοκομείο Άργους

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό που προέκυψε με ένα μωρό 14 μηνών που χρειάστηκε να διακομιστεί από την Αργολίδα στην Τρίπολη πριν από λίγες ημέρες. Η μεταφορά του μωρού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο έγινε με ΙΧ αυτοκίνητο, συνοδεία αστυνομικών.

Αν και αρχικά έγινε λόγος για έλλειψη παιδιάτρου και ασθενοφόρου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν κλήθηκε ασθενοφόρο από πλευράς των γονιών του παιδιού, μα ούτε από το ίδιο το νοσοκομείο στο οποία αρχικά διεκομίσθη, όπου, σύμφωνα με τη μητέρα, δεν έγινε ούτε εξέταση, ούτε καταγραφή του περιστατικού. Αν είχε υπάρξει σχετική κλήση προς το ΕΚΑΒ, τότε -σύμφωνα με πληροφορίες- υπήρχε διαθέσιμο όχημα.

Διευκρινήσεις για το περιστατικό μεταφοράς του 14 μηνών μωρού από την Αργολίδα στην Τρίπολη δίνει και η μητέρα του παιδιού με νεότερη ανάρτησή της, όπου περιγράφει την ταραχή της εκείνες τις κρίσιμες στιγμές.

Ασθενοφόρο

Τι λέει ο πατέρας

Για το περιστατικό με το παιδί 14 μηνών από την Αργολίδα, ο πατέρας του παιδιού, αναφέρει:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον. Το μωρό μας είναι καλά . Είμαστε όλοι καλά. Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους. Σύντομα όταν βρω τη δύναμη θα ανεβάσω ένα βίντεο εξιστορώντας το συμβάν και τα γεγονότα.

Θέλω να ευχαριστήσω το Α.Τ. Τρίπολης και συγκεκριμένα τον Τάσο Τράμπα που βρέθηκε στον δρόμο μου και με βοήθησε για να μεταβούμε ταχύτατα στο παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης όπως επίσης και τους γιατρούς και νοσηλευτές για την άμεση ανταπόκριση στην κατάσταση του παιδιού μου, καθώς και τον διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου για την άμεση ευαισθητοποίηση του».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button