home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Η «Νέα Εποχή» για τη σημερινή «Γιορτή των εργαζομένων»

Η δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη για το Δήμο Ναυπλιέων «Νέα Εποχή» τοποθετείται για την εργατική πρωτομαγιά

Η δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη για το Δήμο Ναυπλιέων «Νέα Εποχή» τοποθετείται για την εργατική πρωτομαγιά ως εξής:

«Η “Νέα Εποχή”, η Δημοτική μας Παράταξη στις τάξεις της οποίας έχουν ενταχθεί δημιουργικοί και παραγωγικοί Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, συμμετέχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Τιμά τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και συντάσσεται με τις διακηρύξεις και τις διεκδικήσεις τους, όπως αυτές αναφέρονται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας.

Δεν μπορούμε όμως να μην παρατηρήσουμε ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων υπό την δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου, ξέχασε για μια ακόμη χρονιά να τοποθετηθεί έναντι των διεκδικήσεων του πιο αδικημένου τμήματος των δημοτών του.

Όπως “ξέχασε” να αποδώσει εγκαίρως τα εφόδια ασφαλείας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου. Όπως “ξέχασε” να φροντίσει εγκαίρως τη συντήρηση κάποιων από τα οχήματα καθαριότητας εκθέτοντας σε κίνδυνο τους εργαζόμενους στον Δήμο. Όπως “ξέχασε” να προσλάβει εργατικό δυναμικό, εγκαίρως και σε επάρκεια, με αποτέλεσμα να εκχωρεί με ελεγχόμενες διαδικασίες έργο καθαριότητας έναντι πολλών εκατομμυρίων σε επιλεγμένες εταιρείες.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και υπ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης, δεσμεύονται δημοσίως ότι από 1 ης Ιανουαρίου που θα είμαστε Δημοτική Αρχή, με την ψήφο των Δημοτών, όλα αυτά θα αλλάξουν.

Ο κόσμος της εργασίας θα βρίσκει σύμμαχο τον Δήμο Ναυπλιέων και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου θα τύχει της συμπαράστασης του δήμου σε κάθε διεκδίκηση. Πολύ δε περισσότερο δεσμεύεται ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα μπορούν με υπερηφάνεια να φέρνουν εις πέρας τα καθήκοντά τους λέγοντας «ο Δήμος και η Νέα Δημοτική αρχή αναγνωρίζουν την προσφορά μας και μας στηρίζουν».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button