home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησοςFeatured

Παρέα από την Πελοπόννησο νοίκιασε Airbnb στη Θεσσαλονίκη και βρήκε κάμερα πίσω από ρολόι

Μήνυση στον 62χρονο ιδιοκτήτη διαμερίσματος γιατί είχε κρύψει κάμερα παρακολούθησης σε ρολόι τοίχου

Μια παρέα από την Πελοπόννησο έκανε μήνυση κατά 62χρονου ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο οποίο διέμεναν, καθώς εντόπισαν κρυφή κάμερα πίσω από ένα ρολόι τοίχου. Η παρέα, αφού εντόπισε την κάμερα, αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ δικογραφία έχει σχηματιστεί εις βάρος του 62χρονου.

Στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Τούμπας, ο 62χρονος είχε κρύψει κάμερα παρακολούθησης των υποψήφιων μισθωτών του διαμερίσματός του, χωρίς μέχρι τώρα να έχει γίνει αντιληπτός από κανένα. Η παρέα από την Πελοπόννησο που μίσθωσε μέσω Airbnb το διαμέρισμα, όμως, βρήκε την κάμερα πίσω από το ρολόι και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, κατά του 62χρονου ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι καταγγελίες για κρυφές κάμερες μέσα σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα συνεχίζουν να αυξάνονται, κάτι το οποίο έχει ανησυχήσει τις Αρχές. Χθες, ζευγάρι στη Χαλκιδική κατήγγειλε πως ιδιοκτήτης διαμερίσματος είχε κρύψει σε αυτό συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button