home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΣΥΡΙΖΑ: Ραντεβού με τους υποψηφίους στην Αργολίδα

Υπέρ του κόμματος οι ψήφοι αν δεν γίνουν γνωστοί στους ψηφοφόρους οι νέοι υποψήφιοι
Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδα 2023

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα για τις εκλογές της 21ης Μαίου 2023 αποτελείται από αξιόλογα στελέχη, με επαγγελματική καταξίωση στην Αργολίδα. Ο Γιώργος Γαβρήλος, ο Τάκης Παπαϊωάννου, η Σταυρούλα Νικολοπούλου, η Βιβή Σκούρτη και ο Γιώργος Στεργίου, αποτελούν εχέγγυα μιας άλλης πολιτικής που θα προβάλει τα θέματα του τόπου.

Παρ` όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχουν την αναμενόμενη αναγνώριση από τους πολίτες, αν εξαιρέσει κανείς τον Γιώργο Γαβρήλο που εδώ και μια τετραετία κάνει αισθητή την παρουσία του στα κοινά. Όμως κι αυτός κινδυνεύει λόγω επιθέτου και φυσιογνωμίας να μπερδευτεί με τον συντοπίτη του Σταύρο Γαβρήλο, δημοτικό σύμβουλο Ναυπλίου. Η Βιβή  η Σκούρτη με 1094 ψήφους θα πρέπει να διευρύνει το παλμαρέ της σε όλη την Αργολίδα αν θέλει να ξεπεράσει τους 3.511 ψήφους του Γιώργου Γαβρήλου. Παράλληλα ο Τάκης Παπαϊωάννου είναι γνωστός στα κομματικά στελέχη και σε αρκετό κόσμο από τη δράση του σε τοπικούς συλλόγους.

Παρόλα αυτά οι τρεις εκ των υποψηφίων, για πρώτη φορά βγαίνουν στην πολιτική σκηνή. Μπορεί ο καθένας να είχε μια εσωκομματική πορεία που να εκτιμήθηκε από το κόμμα και να έγινε αποδεκτή η συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο, θα πρέπει όμως να διαβεί τον Ρουβίκονα αν θέλει να φτάσει στην «Ρώμη».

Μεγάλο ερώτημα για όλους όμως παραμένει που θα κατευθυνθούν οι 3.948 ψηφοφόροι του Γιάννη Γκιόλα που αποφάσισε να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, αν και είναι εν ενεργεία βουλευτής του κόμματος. Ποιος μπορεί να κερδίσει κάποιους απ` αυτούς; Όμως και οι 2049 ψήφοι του Πάνου Νικολαράκου, αλλά ακόμα και οι 665 της Μαρίας Καρασταμάτη θα πρέπει να βρουν στέγη στους 5 υποψηφίους του ψηφοδελτίου, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Αργολίδας το ανανέωσε κατά 60%.

 Όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα θα ξεπεράσει κατά πολύ το 24,99% της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης χωρίς να διαφαίνεται πουθενά η προτίμηση του, της εκπροσώπου, μέσω του οποίου-ας  θα `θελαν να εκφραστούν οι ψηφοφόροι του.

Οι τρεις καινούργιοι θα πρέπει να τρέξουν περισσότερο από τους δύο παλαιότερους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι παλαιότεροι του ψηφοδελτίου έχουν ως μαξιλαράκι τις ψήφους του 2019. Ο κίνδυνος πολλοί ψήφοι να πάνε υπέρ του κόμματος είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis