home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Πάμε Αλλιώς» σήμερα Κυριακή του Θωμά

Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν ψήφο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Πάμε Αλλιώς» σήμερα Κυριακή του Θωμά
Πάμε Αλλιώς Άργος (1)

Σύμφωνα με πληροφορίες κανένα νέο άτομο δεν έθεσε υποψηφιότητα για την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού της κεντροαριστεράς στον Δήμο Αργούς Μυκηνών. Έτσι παραμένουμε στις υποψηφιότητες με αλφαβητική σειρά: Πέτρος Θωμόπουλος– Πολιτικός Μηχανικός- προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Κούσουλας -Επιχειρηματίας- εμπνευστής του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» πολιτών Άργους και Δημήτρης Πειρούνης -Δικηγόρος – προερχόμενος από την Λαϊκή Ενότητα.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει προσκείμενος υποψήφιος και θα στηριχθεί ο καταλληλότερος σύμφωνα με την κρίση του κάθε ψηφοφόρου μια και δεν υπάρχει γραμμή στήριξης κάπου προς χάριν της ενότητας της δημοτικής Κίνησης. Την Κυριακή του Θωμά, μετά από ψηφοφορία όσων έχουν υπογράψει το ιδρυτικό κείμενο της δημοτικής παράταξης «Πάμε Αλλιώς» θα ακολουθήσει η διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» από τις 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Άργος.

Της ψηφοφορίας θα προηγηθούν σύντομες τοποθετήσεις των υποψηφίων. Να σημειωθεί ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς με βάσει τις προηγούμενες εκλογές συγκεντρώνει στον Δήμο Αργούς Μυκηνών συνολικά πάνω από 40% κι αν πετύχει την συσπείρωσή του τότε θα αποτελέσει σοβαρό διεκδικητή του Δήμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis