Home design
home design

Δήμος Β. Κυνουρίας: Συμβολική συνεδρίαση Δημάρχων για τα 200 χρόνια από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος

Η συνεδρίαση θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει
Εκδηλώσεις Β. Κυνουρία

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση συμβολικής συνεδρίασης των Δημάρχων, ως εκπροσώπων των ιστορικών επαρχιών που απέστειλαν πληρεξουσίους και παραστάτες στη Β΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων το 1823.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου, στις 18.00 στην αίθουσα του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» και θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει. Παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ιστορικά στοιχεία των πληρεξουσίων που συγκεντρώθηκαν στο Άστρος και υπέγραψαν το κείμενο του «Νόμου της Επιδαύρου», 200 χρόνια μετά, ξανά σε αυτό το ιστορικό μέρος θα βρεθούν όλοι μαζί για να τιμήσουν τους συμμετέχοντες και να εμπνευστούν από τον πατριωτισμό και τον αγώνα τους, να διαφυλάξουν τα αγαθά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis