home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γ’ Εθνική: Όρθιος στη Μύκονο ο Παναργειακός

Πολύτιμο βαθμό πήραν οι «Λύκοι» σε ένα ματς που θα μπορούσαν και να είχαν κερδίσει.
Μύκονος Παναργειακός

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο εκτός έδρας αγώνας του Παναργειακού με τη Μύκονο για την 24η Αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σκορ που διαμορφώθηκε στο β ημίχρονο. Η Μύκονος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σπυρόπουλου στο 71ο λεπτό και η χρυσή αλλαγή του Βαζάκα ο Αντώνης Τσιράκης ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με σουτ εντός περιοχής σε 1-1.

Ο Παναργειακός που μπορεί να θεωρεί αδικημένο τον εαυτό του από το αποτέλεσμα αφού ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από την αντίπαλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε και πέναλτι στο 7ο λεπτό με τον De Souza απέκρουσε ο Ντούνης, είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με σουτ του De Souza και του Τσάνι που αποκρούστηκαν.

Η Μύκονος από την πλευρά της δεν δημιούργησε ευκαιρία στην εστία του Παππά όλο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο β ημίχρονο συνεχίστηκε όπως τελείωσε με τον Παναργειακό να εξακολουθεί να μην κινδυνεύει, να δημιουργεί δύο καλές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σακελλαρόπουλου, που έφυγε λίγο άουτ και σουτ του De Souza.

H πρώτη τελική στη εστία για την Μύκονο ήταν στο 65ο λεπτό με σουτ του Σπυρόπουλου που ο Παππάς έβγαλε σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα η γηπεδούχους; ομάδα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Ο Παναργειακός παρά ότι παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με την βοήθεια των αλλαγών κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ του Τσιράκη στο 81ο λεπτό.

Άλλος ένας βαθμός απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που ήταν μέχρι πριν 3 αγωνιστικές διεκδικήτρια του τίτλου.

Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Άργους έφτασε τους 34 βαθμούς και την Κυριακή 23 Απριλίου υποδέχεται το Διαβολίτσι.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis