home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η δικηγόρος Φωτεινή Νίκα μαζί με τον Κ.  Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση
ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

Η δικηγόρος Φωτεινή Νίκα είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Ονομάζομαι Νίκα Φωτεινή του Στυλιανού και της Αθανασίας. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ναύπλιο. Ο πατέρας μου Στυλιανός Νίκας έχει καταγωγή από τα Πυργιώτικα, ενώ η μητέρα μου Αθανασία Δεληγιάννη από την Νέα Τίρυνθα.

Είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κι έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Φορολογικό Δίκαιο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και ασκώ μάχιμη δικηγορία από το 2012, διατηρώντας παράλληλα το δικό μου δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Ναυπλίου από το 2015.

Είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, αλλά και διάθεση για ουσιαστική προσφορά, πράγμα που πολύ φυσιολογικά με οδήγησε στο να δραστηριοποιηθώ ακόμη εντονότερα ως φοιτήτρια με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, κατέχοντας θέσεις όπως υπεύθυνη οργάνωσης και μέλος της κλειστής γραμματείας πόλης. Επιστρέφοντας στο Ναύπλιο και παράλληλα με την πρακτική μου άσκηση, υπήρξα μέλος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος, όπου διετέλεσα και Αντιπρόεδρος, ενώ το 2017 ορίστηκα Υπεύθυνη Οργάνωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδoς.

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, μετά από παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας, στηρίζοντας εμπράκτως την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, ώστε να απαλλαγεί οριστικά ο Δήμος μας από την καταστροφική πολιτική, που δυστυχώς ασκεί η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Θεωρώ αδιανόητο, η Τοπική Κοινότητα Πυργιωτίκων, μία άκρως αναπτυσσόμενη κοινότητα με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα που προσελκύει πληθώρα επισκεπτών, να παραμένει τόσο υποβαθμισμένη και να στερείται βασικών δομών υποδομής!

Θεωρώ αδιανόητο, η Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας, μία από τις μεγαλύτερες Κοινότητες του Δήμου μας, να είναι πλέον ερειπωμένη και τίποτα να μην θυμίζει την παλαιά της αίγλη, αφού από το 2010 δεν έχει υλοποιηθεί κανένα έργο!

Έχω σκοπό να εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο Δήμος μας να αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης, όπως αρμόζει στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Όραμά μου για την πόλη μας αποτελεί η οικονομική και πολιτιστική της αναβάθμιση.

Όραμά μου για τους συμπολίτες μου, η ευημερία και η ισοπολιτεία.

Δίκαια και ισότιμα, χωρίς σκοπιμότητες και αποκλεισμούς που στερούν το δικαίωμα έκφρασης στον κάθε δημότη, στην κάθε γειτονιά ή οικισμό.

Στον Δήμο Ναυπλιέων καθίσταται επιβεβλημένη η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά μας και όχι προνόμιο ορισμένων, ένας Δήμος για ΟΛΟΥΣ!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis