home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαFeatured

Καιρός: Νέα επιδείνωση από εβδομάδα – Έρχονται βροχές στην Πελοπόννησο

Οι ηλιόλουστες μέρες δεν θα κρατήσουν για πολύ και από αύριο Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές

Αν και η σημερινή ημέρα αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και το σκηνικό του καιρού είναι αρκετά ανοιξιάτικο, οι ηλιόλουστες μέρες δεν θα κρατήσουν για πολύ και από αύριο Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές.

Για την Κυριακή 2 Απριλίου ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος επισήμανε ότι «περιμένουμε να βρέξει στη Δυτική Πελοπόννησο, στην Αττική και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην Αττική θα έχει νοτιάδες και η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς»

Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου έρχεται η πρόσκαιρη αλλαγή με τον κ. Γιαννόπουλο να τονίζει: «Η πιο σημαντική καιρική ημέρα της εβδομάδας θα είναι η Δευτέρα. Θα έχουμε στα δυτικά και βόρεια αρκετές βροχές και καταιγίδες και στις περισσότερες ηπειρωτικές χώρες θα βρέξει με νοτιάδες στο Αιγαίο 8 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας».

Μάλιστα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο «Η νέα εβδομάδα θα είναι αρκετά βροχερή. Θα έχουμε βροχές έως και την Πέμπτη σε πολλές περιοχές και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Στην Αθήνα από τους 22 βαθμούς Κελσίου θα πέσει στους 16 και σε κάποιες ορεινές περιοχές θα πέσουν χιόνια», ανέφερε προσθέτοντας ότι «είναι πιθανό να βρέξει τέσσερις στις πέντε ημέρες στην Αθήνα. Τη Δευτέρα θα πέσει μάλλον το πιο πολύ νερό».

Διαβάστε ακόμα

Όπως αποκάλυψε ο κύριος Γιαννόπουλος η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα θα σημειώσει άνοδο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button