home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeaturedFirst Featured

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Ακολούθησε βράβευση στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κόπτση στον Δήμο Άργους Μυκηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ  Σκούφης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός ,Δελής Νικόλαος τον υποδέχθηκαν στον Δημαρχείο του Άργους,  μαζί με  τον  Βουλευτή Αργολίδος  κ. Γιάννη Ανδριανό , τον Περιφερειακό Δ/ντή   Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κ. Οικονομόπουλο Δημήτριο ,τους  Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερη Δημήτριο και Πολύδωρο Βασίλειο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και θέματα για τα κτίρια των σχολείων του Δήμου μας. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος συνόδευσε τον κ.Κόπτση στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος όπου και πραγματοποιήθηκε βράβευση των πρωταθλητριών ομάδων της Π.Ε. Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, την οποία διοργάνωσε η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι ομάδες της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους, της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button