home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΡεπορτάζFeatured

Θρίλερ με την αγνοούμενη ψυχολόγο από το Άργος

Τι είπαν η μητέρα και η αδερφή της Αγγελικής Κυβεριώτη που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι - Αγωνία για την τύχη της

Η ψυχολόγος Αγγελική Κυβεριώτη με καταγωγή από το Άργος αγνοείται, με αποτέλεσμα η μητέρα της και οι δύο αδελφές της να περνούν ώρες αγωνίας. Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν πριν από περίπου έξι μήνες από σπίτι συγγενή της σε περιοχή των Αθηνών.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA φιλοξένησε την αδελφή της, Γεωργία που μίλησε για την εξαφάνιση της ψυχολόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελική έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την μητέρα της και η απουσία της την έχει κλονίσει.

Η 50χρονη Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Πρόκειται για μία ευαίσθητη γυναίκα που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Τι αποκάλυψε η αδελφή της

Η μεγάλη αδελφή της Αγγελικής, Γεωργία δήλωσε στο MEGA: «Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Όπως είπε, μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής δέχθηκε μία κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος την ενημέρωσε ότι την είδε.

«Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Η αδελφή της ψυχολόγου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την Αγγελική να επικοινωνήσει με την οικογένεια. «Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε»», είπε χαρακτηριστικά.

Πληγώθηκε που δεν την προσέλαβαν;

Η μητέρα της Αγγελικής Κυβεριώτη, όπως είναι φυσικό, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την εξαφάνιση της κόρης της.

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της», συμπλήρωσε η αδελφή της.

Στο «Φως στο Τούνελ» έφτασε μία πληροφορία από πρώην συνάδελφό της σε κέντρο απεξάρτησης, όπου ήταν εθελόντρια. «Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια, ένιωσε αδικημένη», είπε.

Είχε χάσει και τον σύντροφό της

Η αγνοούμενη Αγγελική είχε περάσει ακόμα μία δύσκολη περίοδο στο παρελθόν. Ο επί χρόνια σύντροφός της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και αυτό την είχε επηρεάσει.

«Πρώτα θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Οποιοσδήποτε έχει δει ή έχει ακούσει κάτι, να ενημερώσει γιατί ανησυχούμε», είπε συγκινημένη η αδελφή της αγνοούμενης ψυχολόγου, Γεωργία.

Ήδη έχει ενεργοποιηθεί Missing Alert για την αναζήτησή της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button