home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τον εξαφάνισαν από δημοσκόπηση

Δήμος Ναυπλιέων: Κάνουν γκάλοπ χωρίς το «Όραμα Δημιουργίας» – Το σχόλιο του Δημήτρη Ορφανού

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Τον εξαφάνισαν από δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση

Στο Δήμο Ναυπλιέων τις τελευταίες ημέρες διενεργείται δημοσκόπηση χωρίς να περιλαμβάνονται όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων. Για την ακρίβεια οι δημοσκόποι έχουν … ξεχάσει (;) τον συνδυασμό του Δημήτρη Ορφανού «Όραμα Δημιουργίας».

Ο ίδιος σχολιάζει αυτό το γεγονός ως εξής:

«Καθότι και εμείς κάτοικοι αυτής της πόλεως, δεχθήκαμε τηλεφώνημα για διενεργούμενη δημοσκόπηση από μεγάλη εταιρεία (τα στοιχεία της είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο), από τα ερωτηματολόγια της οποίας απουσίαζε «όλως περιέργως» ο συνδυασμός μας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επισήμως ανακοινωθείσα υποψηφιότητα.

Ως συνδυασμός αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας «εξαφανίσουν» από τις μετρήσεις και τα νούμερα των δημοσκοπήσεων.

Αντιλαμβανόμαστε τον φόβο και την αναστάτωση και γι’ αυτό δικαιολογούμε αυτού του είδους τις σπασμωδικές κινήσεις των ανθυποψηφίων μας.

Πληροφορούμε όμως κάθε ενδιαφερόμενο ότι τα κατευθυνόμενα νούμερα (εντός και εκτός εισαγωγικών), δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν από την αμείλικτη ετυμηγορία της κάλπης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis