home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αδιάβατο το Τολό. Σε εξέλιξη τα έργα που κάνουν απροσπέλαστο τον κεντρικό δρόμο

Στόχος να προλάβουν την τουριστική περίοδο και να ολοκληρωθούν με ταχύτητα οι εργασίες
Έργα ανάπλασης στο Τολό Μάρτιος 2023 (5)

Αδιάβατος για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα είναι ο κεντρικός δρόμος του Τολού, όπου συνεχίζονται οι εργασίες της ανάπλασης.

Στην είσοδο του Τολού μια προειδοποιητική πινακίδα αποτρέπει τους επισκέπτες που κινούνται με οχήματα να συνεχίσουν από τον κεντρικό δρόμο και ακολουθώντας τις πινακίδες οδηγούνται με δυσκολία εκεί που θέλουν από παράδρομους.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους πεζούς οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν από τα χώματα και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τα έργα που συνεχίζουν να γίνονται αυτή την περίοδο.  

Έργα ανάπλασης στο Τολό Μάρτιος 2023 (3)
Αδιάβατος για τους επισκέπτες ο κεντρικός δρόμος του Τολού, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα. 5 Μαρτίου 2023 / ΦΩΤΟ: anagnostis
Έργα ανάπλασης στο Τολό Μάρτιος 2023 (5)
Έργα ανάπλασης στο Τολό. 5 Μαρτίου 2023 / ΦΩΤΟ: anagnostis

Στόχος των υπευθύνων του δήμου Ναυπλιέων στον οποίο ανήκει το τουριστικό Τολό, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκαίρως, πριν ξεκινήσει η θερινή τουριστική περίοδος.

Παρόλα αυτά τουριστική κίνηση στο Τολό υπάρχει ήδη, όπως σήμερα Κυριακή, με τον κόσμο να προσπαθεί να καταλάβει τί ακριβώς γίνεται και να περπατά στον απροσπέλαστο ουσιαστικά κεντρικό δρόμο.

Το έργο της ανάπλασης περιλαμβάνει ανακατασκευή και διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, νέες φυτεύσεις, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, δίκτυο ομβρίων υδάτων, προμήθεια κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, δημιουργία χώρων στάθμευσης και διαβάσεων, χάραξη ποδηλατόδρομου και ανάπλαση χώρων πρασίνου.

Μακέτα ανάπλαση Τολό
Μακέτα για την ανάπλαση στο Τολό

Το έργο δημοπρατήθηκε, μέσω της ανοιχτής διαδικασίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), στις 17 Αυγούστου και οι αναπλάσεις περιλαμβάνουν τις οδούς Μπουμπουλίνας και Σέκερη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis