home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Ανάπλαση στο Τολό: Τι αλλάζει στις κεντρικές οδούς Σέκερη και Μπουμπουλίνας

Ένα έργο προϋπολογισμού σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ξεκίνησαν τα έργα για την ανάπλαση των κεντρικών οδών Σέκερη και Μπουμπουλίνας στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων. Ένα έργο προϋπολογισμού σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το έργο περιλαμβάνει ανακατασκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, νέες φυτεύσεις, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, δίκτυο ομβρίων υδάτων, προμήθεια κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, δημιουργία χώρων στάθμευσης και διαβάσεων, χάραξη ποδηλατόδρομου και ανάπλαση χώρων πρασίνου.

«Ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε με ιδιαίτερο ζήλο και σε αγαστή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε το Τολό στο τέλος της διαδικασίας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο φιλόξενο μια σύγχρονη περιοχή που με τις αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που θα συντελεστούν, να τις “αγκαλιάσουν” οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες του», δήλωσε για το έργο ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος.

Το έργο της ανάπλασης των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη μπορεί να αποτελέσει ένα συν στην επισκεψιμότητα της περιοχής, αρκεί βέβαια να έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως, πριν ξεκινήσει η θερινή τουριστική περίοδος.

Τολό έργα ανάπλασης (4)
Τολό έργα ανάπλασης (3)
Τολό έργα ανάπλασης (2)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button